Preguntes freqüents

Si tens algun dubte, pots trobar resposta en aquesta secció a les preguntes més freqüents

En el cas que no trobis resposta a la teva pregunta, pots contactar amb nosaltres aquí.

Sabem que necessites temps per a tu, per als teus i per a tot allò que t’importa.  Volem que la teva alimentació sigui saludable i de qualitat, i estem per a donar-te un servei de qualitat garantida a través de la nostra botiga online.  Pots fer les teves compres a totes les parades del mercat de manera conjunta, en una única comanda, amb un sol pagament i rebre tota la compra en el mateix lliurament, seleccionant el dia i la franja horària que millor et va per a rebre’l.  També pots escollir la recollida presencial al mercat per estalviar-te la cua.

Productos de calidad de Mercado Escoge el día que quieres recibir tu compraPago unificado seguro 100% cifrado

Garantim la qualitat dels productes, així com la qualitat del servei de lliurament a domicili.  Per a nosaltres és important que rebis les teves compres amb tota la qualitat de producte, de frescor, d’envasament i amb un excel·lent servei de repartiment i lliurament.

Amb els productes frescos garantim tota la traçabilitat perquè no es trenqui la cadena de fred, conservant la qualitat i frescor quan els rebis.

Hi ha establertes unes franges de lliurament a domicili:

Dimarts d’11h a 13h i de 17h a 19h

Divendres d’11h a 13h i de 17h a 19h

Dissabtes d’11 a 13h

Pots fer la teva comanda fins les 22:00h del dia anterior per poder-la rebre l’endemà.

El repartiment el fa Fundacio Vivers del Bell-lloc. Una fundació que promou el creixement personal i la inclusió social i laboral de persones en risc d’exclusió, especialment aquelles amb discapacitat intel·lectual o trastorn mental sever, desenvolupant i participant en projectes empresarials i socials sostenibles.

 

En un clic la compra del Mercado a casaEscoge el día que quieres recibir tu compraEntrega en destino segura

El servei a domicili el porta a terme Viver de Bell Lloc
Viver de Bell Lloc

Pots seleccionar recollir la teva compra de manera presencial al Mercat sense haver de fer cues ni esperar.  La teva comanda estarà preparada.

Escoge el día que quieres recibir tu compra
Recoge de forma presencial en el Mercado con toda comodidad sin hacer colas

Afegeix els productes que més t’agradin o els més habituals a la llista ràpida per fer la teva propera compra de manera molt més ràpida.

També pots canviar el nom a la teva llista.

Pots indicar una adreça de lliurament a domicili i afegir noves adreces de lliurament si prefereixes rebre la teva comanda a altre lloc.  En el moment en què tramitis la teva comanda, podràs seleccionar la direcció on vols rebre la teva compra.

Quan realitzes una comanda ho fas des d’un entorn segur amb xifrat de dades per a la teva tranquil·litat i confidencialitat.  Les comandes es realitzen en un servidor segur amb protocol Secure Socket Layer (SSL) amb encriptació de dades per a assegurar-te la màxima protecció.

Pago unificado seguro 100% cifrado

Pots realitzar el pagament de les teves compres amb targeta bancària, Visa, Mastercard, American Express, Maestro, i altres targetes financeres.  També pots pagar amb Bizum i PayPal.Paypal
Formas de pago

Item added to cart.
0 items - 0,00